Restaurant Dronningen

Opptil 200 personer

Restaurant Dronningen er hotellets største festsal, med plass til opptil 200 personer. Her serveres hjemmelagde retter av vårt personale, som bærer tradisjonelle, gamledagse uniformer kalt «stakk». Vinterhagen, som ligger i den ene enden av restauranten, gir deg tilgang til en vakker gressplen og en fantastisk utsikt over skogen og Steinsfjorden.

Vi vil gjerne minne deg om at både lunsj og middag må bestilles minst en dag i forveien for å sikre deg en herlig opplevelse på Restaurant Dronningen.

 

Selskap

Restaurant Dronningen – 200 pers
Villa Utsikten – opptil 50 pers
Gulstua – opptil 45 pers

Kleivstua har i over 250 år vært vertskap for en rekke minneverdige arrangementer og spesielle anledninger, inkludert jubileer, familiesammenkomster, forretningsmiddager og bryllup. Vår unike beliggenhet midt i Krokskogen, med en panoramautsikt som tar pusten fra deg, gjør hotellet til det ideelle stedet for å feire spesielle øyeblikk.

Mat og drikke er kjerneelementer i alt vi gjør, og vi forstår hvor avgjørende dette er for våre gjester. Hvert arrangement blir personlig fulgt opp, og vi legger stor vekt på å ivareta alle detaljer med omhu.

Hovedbygningen ved Kleivstua Hotell
Koselig fellesareal ved resepsjonen

Bryllup i magiske omgivelser

Opptil 200 personer

Å feire et bryllup er en helt spesiell og minneverdig opplevelse, og det er viktig å nøye planlegge denne store dagen for å sikre at alt går smidig og etter ens ønsker. Hos oss på Kleivstua Hotel gjennomfører vi nærmere 40 bryllup i året, så dette kan vi virkelig.

Hos oss kan dere ha hele stedet for dere selv, eller være i et eget hus helt uforstyrret. Vi kan tilby vielse ute i det fri eller i eget bygg, ulike rom for aperitiff, middag og dans, samt koselige overnattingsrom.

Kleivstua Hotel er det ideelle stedet for å skape uforglemmelige bryllupsminner.

Kleivstua Hotell by Classic Norway Hotels
Oversiktsbilde over Kleivstua Hotel i Krokskogen
Frokostrommet på Kleivstua Hotell
Villa Utsikten
Villa Utsikten-wp
Tegning oversiktskart med navn på husene
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt med oss og vi gir tilbud på selskap i alle varianter!